Evenimente la Bacolux Koralio

Conferințe și evenimente corporate

Rămâi conectat

La Bacolux Koralio, suntem pregătiți să te susținem în organizarea evenimentelor companiei tale. Pentru ca tu să te poți concentra la echipa ta și targetul pe care l-ai setat, îți punem la dispoziție serviciile potrivite pentru reușita evenimentelor tale.

 

În funcție de dimensiunea evenimentului tău îți punem la dispoziție 3 săli de capacitate diferită, Asistență tehnică și internet WI-FI. Toate sunt ideale pentru conferințe, prezentări, workshop-uri, simpozioane, seminarii sau lansări de produse.

Petreceri și banqueting

Cu grupul de prieteni

Orice ocazie specială urmează, e minunat să ai prietenii aproape. Cu un design și facilități complet noi, o terasă gândită special să îți bucure serile de vară, o piscină care să răcorească zilele toride și un restaurant pregătit chiar și pentru cei mai gurmanzi oaspeți, Bacolux Koralio este locul potrivit pentru amintirile tale de la malul mării.

Teambuilding la mare

Toată echipa iubește marea

Activități de echipă pe plajă sau în apă, seri cu briza mării și povești despre cele mai spectaculoase reușite ale voastre, toate se îmbină cu sesiuni de cursuri în sălile de conferință de la Bacolux Koralio.

 

Facilități: 212 camere, restaurant cu meniu internațional, 3 săli de conferință

Cantonament Sportiv

Briza mării, spații diverse pentru relaxare, dotări moderne. Acesta este ambientul perfect pentru a încheia antrenamentele.


După un antrenament pe plajă întreaga echipă se poate bucura de un meniu personalizat, piscină exterioară și relaxare în lobby bar.

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.