Cariere la Bacolux Koralio

Bacolux Hotels România are experiență de peste 28 de ani în industria ospitalității și deține 4 locații Bacolux în Băile Herculane, Craiova, Eforie Nord, însumând 684 de camere și apartamente.


Acest eveniment este dedicat atât celor cu experiență în domeniu, cât și celor la început de drum în industria ospitalității.
Indiferent dacă îți dorești să faci primii pași în cariera ta sau ești în căutarea unei noi provocări profesionale.

Ne dorim să te cunoaștem și să planificăm împreună evoluția ta profesională în cadrul unei companii hoteliere cu tradiție pe piața din Romania și care construiește succesul împreună cu echipa sa!

WhatsApp Image 2024-02-08 at 16.21.31

Bacolux Hotels România vă invită la cea de-a IV-a ediție a Târgului de Joburi ce va avea loc la Bacolux Koralio, Eforite Nord.
Acest eveniment este dedicat atât celor cu experiență în domeniu, cât și celor la început de drum în industria ospitalității.
Indiferent dacă îți dorești să faci primii pași în cariera ta sau ești în căutarea unei noi provocări profesionale, te invităm să ne cunoaștem!

📆 Data evenimentului: 5 – 7 martie
📍 Locație: Bacolux Koralio, Eforie Nord, strada 23 August, nr. 6
🕒Orar:
Marți, 5 martie: 10:00 – 18:00

Miercuri, 6 martie: 10:00 – 18:00
Joi, 7 martie: 09:00 – 12:00
📧 Trimiterea CV-urilor: hr@bacoluxhotels.ro
📞 Informații suplimentare: 0724 500 882

 

Descoperă oportunități de carieră într-un mediu dinamic și prietenos, unde pasiunea pentru ospitalitate se îmbină armonios cu profesionalismul. Alătură-te echipei Bacolux Hotels România și contribuie la crearea unor experiențe memorabile pentru oaspeții noștri!

Căutăm Personal pentru Bacolux Koralio**** din Eforie Nord, cea mai nouă locație Bacoux Hotels, complet renovată și deschisă în 2022

 

Dacă ești o persoană cu atitudine pozitivă, cu focus pe customer care și mentinerea unei echipe motivate, o persoană creativă, responsabilă, independentă, proactivă,  organizată, eficientă si comunicativă, și care dorește să se dezvolte profesional în unul din cele mai frumoase domenii – industria ospitalității, atunci acest mesaj este pentru tine.

Dacă nu ești persoana pe care o căutăm, am aprecia să redirecționezi mesajul către alte persoane care consideri că ar putea fi interesate.

Iată ce vei citi în continuare:

1.     Despre Bacolux Hotels

2.     Ce tip de Personal căutăm

3.     Alături de cine vei lucra și de ce e interesant să faci parte din echipa noastră

4.     De ceNU aplici pentru această poziție

5.     Dacă ești interesat/ă, cum să aplici și care sunt următorii pași

1. Despre Bacolux Hotels România

Cu peste 28 de ani de experiență în industria ospitalității, Bacolux Hotels România este cel mai mare grup hotelier cu capital 100% românesc din sud-vestul țării.

 În ultimii 18 ani compania s-a menținut în primele 3 locuri în Topul Firmelor Camerei de Comerț și Industrie Dolj.

Bacolux Hotels oferă servicii diverse pentru leisure și business.

Serviciile leisure, turism balnear și wellness spa pentru oaspeți individuali sau grupuri sunt asigurate prin locațiile companiei din Herculane. Vacanțe all-inclusive, cu pensiune completă sau demipensiune pot fi accesate în locațiile Bacolux din Herculane și Eforie Nord. City break-urile sunt perfecte pentru locația din Craiova, în timp de evenimentele private pot să fie găzduite în toate locațiile Bacolux.

Pentru segmentul business, toate locațiile companiei pot găzdui evenimente corporate, conferințe și seminarii, locațiile din Herculane și Eforie Nord fiind opțiuni excelente pentru realizarea de team building-uri, în timp ce locația din Craiova este perfect adaptată pentru business travel.

Bacolux Koralio**** din Eforie Nord, cea mai recentă locație, a fost inaugurată în anul 2022 și reprezintă un proiect ambițios de dezvoltare al companiei, extinzând cu 212 camere capacitatea totală Bacolux Hotels, aducând în plus 3 tobogane acvatice pentru copii și piscine exterioare. Locația este creată ca un loc ideal pentru familii, dar se adaptează perfect pentru evenimente corporate, teambuilding-uri sau evenimente private, având 3 săli de conferință și întâlniri, precum și spații ce pot acomoda grupuri mari.

Restaurantul cu 400 locuri, aduce un design nou și luminos, beneficiind de spații mari vitrate. Meniul all inclusive este o îmbinare între tradițional și internațional, pentru ca fiecare oaspete să găseasca preparatele preferate la fiecare masă. Resortul beneficiază de 2 terase, una destinată restaurantului, iar una programului de entertainment, unde în fiecare seară oaspeții sunt primiți cu un program de muzică live, dansuri și concursuri. Lobby barul de 50 de locuri este destinat cafelelor și băuturilor pe tot parcursul zilei, sau cocktailurilor de seară, într-un ambient modern.

Bacolux Koralio a obținut premiul “Tranzacția anului” în cadrul Galei Romanian TopHotel Awards 2021.

Locațiile din Herculane, Bacolux Afrodita Resort & Spa**** și Bacolux Diana Resort*** cu o capacitate totală de 440 camere, sunt reprezentative pentru turismul de sănătate din țară prin cele 2 centre SPA balneo & wellness complet renovate.

Locațiile Bacolux sunt singurele din Herculane care au propriul izvor de apă termală.

Bacolux Afrodita Resort & Spa a primit numeroase distincții, printre cele mai recente ”Best Hotel Spa“ la Gala Romanian TopHotels Awards, dar și “Innovative Spa Concept” pentru Herculum Spa la Gala ESPA Innovation Awards din Croația, pentru conceptul ce subliniază tradiția balneară și autenticitatea locului într-o manieră contemporană, adaptată nevoilor consumatorilor actuali. Bacolux Afrodita Resort & Spa, a lansat în premieră pentru regiunea de sud-vest a României vacanțe de tip all inclusive, venind în întâmpinarea unei cereri crescute pentru acest tip de pachet turistic.

Bacolux Diana Resort este prima locație a companiei din Herculane, renovată integral și deținând cel mai nou spa al grupului Bacolux Hotels România. În 2022 a obținut locul 3 la categoria „Hotel of the Year For Balneary Tourism” la Gala Romanian TopHotels Awards.

Bacolux Craiovița Hotel & Events*** este amplasat în Craiova, locul în care a fost înființată compania. Hotelul oferă servicii de cazare pentru segmentul business travel și găzduiește evenimente corporate și private.

Bacolux Hotels este membru FIHR (Federația Industriei Hoteliere din România) si OPTBR (Organizația Patronală a Turismului Balnear din România).

FIHR este prima organizație patronală din turismul românesc și cea mai reprezentativă din industria hotelieră. FIHR este afiliată la HOTREC (organizație europeană care reunește 45 de asociații naționale ale hotelurilor, restaurantelor, barurilor din Europa), Confederația Patronală Concordia, (o confederație patronală reprezentativă pentru mediul de afaceri din România),  membru fondator al Alianței Pentru Turism (APT) si membru observator în Hotel Star Union Association (organizație care militează pentru uniformizarea standardelor de clasificare la nivel European).

OPTBR a fost înființată in 1993 și are ca scop principal susținerea promovarii și dezvoltării turismului balnear din România. OPTBR este afiliată la ESPA (Asociația Europeană a Stațiunilor Balneare).

Pentru mai multe informații despre Bacolux Hotels poți accesa www.bacoluxhotels.ro

2. Ce tip de Personal căutam

Dorim un Personal care știe să găsească resursele necesare pentru a se focusa în mod constant pe customer care și motivarea echipei, si care să îndeplinească obiectivele stabilite.

Căutăm persoane care să lucreze sezonier la Bacolux Koralio in Eforie Nord.

Ne dorim o colaborare pe termen lung și în acest sens, putem asigura continuitate, daca exista disponibilitate de relocare în restul anului în locațiile Bacolux din Herculane și/sau Craiova.

Cerințe obligatorii:

Experiența de minim 3 ani ca Executive Chef în industria hotelieră

Experiență de management, minim 3 ani în coordonarea de echipe

Studii de specialitate în arta culinară;

Limba română – nativ

Experiența anterioară într-un restaurant de hotel cu all-inclusive și organizare de evenimente festive, corporate și private, precum si cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional reprezintă un avantaj.

Avem nevoie de o persoană pasionată de arta culinară, cu atitudine pozitivă, cu focus pe customer care și menținerea unei echipe motivate, o persoană creativă, responsabilă, independentă, proactivă, energică, foarte organizată, atentă la detalii, cu abilități foarte bune de comunicare cu echipa, time management și gestionare eficientă a resurselor, cu abilități de MS Office (Word, Excel),  cu interes pentru a dezvolta un nivel ridicat de calitate și acuratețe în tot ceea ce face, o persoană orientată către rezultate, cooperare și dezvoltare.

O carieră de succes în industria ospitalității este bazată pe atitudinea proactivă față de oaspeți, și calitatea constantă a serviciilor oferite.

Vei coordona echipa culinară a locatiei Bacolux, cu focus constant pentru satisfacția oaspeților, îmbunătatirea și diversificarea meniului, calitatea constantă a preparatelor culinare, lucrând îndeaproape cu echipa din restaurant și departamentul de evenimente.

Responsabilitățile tale principale vor fi…

Coordonarea permanentă a echipei cu focus pe calitatea constantă a preparatelor culinare și satisfaciția oaspețillor

Coordonarea și supravegherea activităților zilnice din bucătărie, asigurând menținerea standardelor de pregătire și prezentare a preparatelor culinare în limitele bugetului alocat

Crearea și executarea de preparate noi, punând accent pe inovație, creativitate, gust și prezentare.

Respectarea calității și productivității bucătăriei

Respectarea și implementarea standardelor de curățenie exemplară, igienă și siguranță

Respectarea bugetului de cheltuieli alocat bucătăriei, cu focus constant calitate,  satisfacția oaspețillor, precum și pe rentabilizarea activității și gestionarea eficientă a resurselor materiale și umane

Analiza constantă a food costului și a rentabilității preparatelor (Menu Engineering);

Ce ne dorim de la tine este să faci lucrurile să se întâmple, să contribui la îmbunătățirea constantă a calitații serviciilor și satisfacției oaspeților, să coordonezi echipa și să gestionezi eficient resursele materiale pe care le ai la dispoziție.

3. Alături de cine vei lucra și de ce e interesant să lucrezi la noi în echipă

Liderul tău și persoana cu care vei lucra îndeaproape este Operations Manager Bacolux Koralio, iar dacă te vei reloca în Herculane și/sau Craiova va fi Operations Manager din locația respectivă.

Conducerea Bacolux Hotels este asigurată de Presedintele companiei, COO (Chief Operating Officer) si CSO (Chief Strategy Officer).

Vei avea șansa de a fi parte dintr-o echipă profesionistă și dinamică, de a interacționa cu profesioniști cu experiență semnificativă în industria ospitalității, având astfel oportunitatea de a învăța de la aceștia și de a te dezvolta profesional.

Pentru că timpul este o resursă prețioasă, atât pentru tine, cât și pentru noi, vrem să ne asigurăm că înțelegi foarte bine ce tip de persoană căutăm.

Căutăm un Executive Chef care este o persoană pasionată de arta culinară, cu atitudine pozitivă, cu focus pe customer care și menținerea unei echipe motivate, o persoana creativă, responsabilă, independentă, proactivă,  organizată, eficientă și comunicativă.

4. Deci, nu aplica dacă…

nu ești pasionat de arta culinară

nu ai condus o echipa anterior

nu ai experiența ca Executive Chef în industria hotelieră

nu ai studii de specialitate în arta culinară

nu ai facut un plan de acțiune pentru îndeplinirea KPI și BVC, pe care l-ai implementat cu succes

nu ai abilități bune de comunicare pentru a interactiona cu echipa pe care o coordonezi si cu membrii echipei Bacolux Hotels

nu ești orientat/ă spre găsirea de soluții

nu ești o persoană responsabilă și proactivă

nu știi să gestionezi mai multe proiecte / activități în paralel

nu faci follow-up la proiecte / activități și nu dai feedback în timp util

nu ești o persoană foarte organizată, iar acest lucru nu se vede în munca ta

nu respecți termenele, nu ești o persoană punctuală

nu ești deschis pentru a învăța lucruri noi și a fi la curent cu trendurile din gastonomie și industria hotelieră

nu îți plac situațiile neprevăzute pentru care va trebui să găsești singur/ă soluții

nu ai capacitatea de a lucra independent și în echipă

nu comunici cu ușurință în romănă și la nivel conversațional în engleză

nu ești obișnuit/ă să răspunzi la corespondența pe email, să lucrezi în Word si Excel

primul lucru pe care îl faci atunci când ai un obiectiv nou de realizat este să apelezi la superiorul direct în loc să găsești soluții

Dacă ai parcurs mesajul până aici …

… dacă bifezi tot ce am menționat anterior și dacă vrei sa ai oportunitatea de dezvoltare profesională și în același timp să contribui la îmbunătățirea constantă a calității serviciilor și satisfacției oaspeților Bacolux Hotels

Uite ce ai de făcut pentru a aplica la acest job:

1) Dă click pe link-ul de mai jos și completează formularul până în data de 7 mai 2023; completarea formularului de aplicare este un pas obligatoriu

2) Dacă toate lucrurile sunt ok, trecem la următorul pas, un interviu online

3) Dacă depășești cu succes și a 2-a etapă, atunci trecem la pasul următor – să ne cunoaștem

4) Dacă considerăm că ești persoana potrivită pentru poziția de care avem nevoie, cu siguranță vom găsi o soluție să putem lucra împreună.

Așadar, dacă bifezi toate punctele enumerate anterior, te invităm să aplici pentru că abia așteptam să te cunoaștem!

Angajatorul Anului / Employer of the Year, Gala Top Hotel Awards

Copyright © 2024 Bacolux Hotels.